Jsme profíci na srovnávače

Jako certifikovaný partner jsme prošli na Heurece znalostním testem, který obsahoval otázky zaměřené na všeobecné znalosti o službách Heureky. Nyní máme Heureku opravdu pod palcem a díky tomu můžeme pomáhat i vám! Certifikát je známkou kvalityzkušeností, díky kterému můžeme vystupovat jako skuteční odborníci na Heureku.

Nově nás tedy můžete vyhledat v seznamu partnerů Heureky.

Heureka certifikace

Co je to Heureka?

Heureka je největší cenový srovnávač na českém internetu i v Evropě a pomáhá lidem nakupovat jednoduše výhodně, rychle a on-line. Na Heureku chodí zákazníci, kteří ví, co chtějí a porovnávají hlavně cenu daného produktu a následně nakoupí.  Heureka zároveň patří mezi 10 nejnavštěvovanějších webů v Česku měsíčně.

U nás v Česku se řadíme k zemím s největším počtem eshopů na jednoho obyvatele. Počet e-shopů každým rokem roste a online nakupování se stává stále více oblíbenějším. Lidé nakupující na internetu chtějí mít jistotu, že nakupují u ověřeného eshopu a za dobrou cenu. A právě v tento okamžik nastupují na scénu zbožové srovnávače. Pojďme si říct, co vůbec zbožové srovnávače jsou a jaké patří k těm největším.

Co certifikace přinesla?

Vy, jako naši klienti budete v rukou skutečných odborníků. Jako partneři Heureky se zapojujeme do „interní“ komunikace, kde dostáváme premiérovou podporu. To nám umožňuje rychlé spojení mezi námi a Heurekou a tím můžeme rychle a efektivně řešit případné dotazy či technické problémy našich klientů. Zároveň máme k dispozici pravidelná školení a dostáváme s předstihem informace o připravovaných změnách, úpravách a novinkách. Informace tedy máme z první ruky, a tím dokážeme zabezpečit, že jsou naši klienti vždy připraveni.

Heureka nám umožňuje také konzultace a poradenství nad konkrétními klientskými účty a nadstandardní péči pro klienty. Díky tomuto partnerství nadále rozvíjíme kampaně a posilujeme tak postavení našich klientů na trhu.

Pokud se tedy rozhodnete na Heurece inzerovat a nebudete si s nastavením vědět rady, neváhejte se na nás obrátit. Hlavní body, se kterými vám pomůžeme:

Heureka partner
  • registrace na Heureku

  • vytvoření XML feedu

  • párování produktů

  • Ověřeno zákazníky (získávání recenzí)

  • Analytika

Chci srovnávač zboží

Jestliže máte zájem s námi spolupracovat, být vidět a získávat konverze ze zbožáků, ozvěte se nám na email, telefon nebo pomocí kontaktního formuláře.